Brandveiligheid

PelserHartman Bouwadvies ondersteunt architecten, vastgoedorganisaties en andere bedrijven bij vraagstukken over de brandveiligheid.

Brandveiligheid voor architecten

Architecten en ontwerpers ondersteunen we door het beoordelen en adviseren van ontwerpen aan de huidige brand wet- en regelgeving. Hierbij kijken we samen met u naar welke aanpassingen er gemaakt moeten worden of hoe geld bespaard kan worden door het gebruik van slimme oplossingen.

Brandveiligheid rapportages

Tevens maken we brandoverslag– en ontruimingsberekeningen. Daarnaast maken we regelmatig rapportages beheersbaarheid van brand. Middels deze rapportages kan aangetoond worden dat het mogelijk is om grotere brandcompartimenten te realiseren dan in eerste instantie wettelijk is toegestaan.

Brandveiligheid voor vastgoedorganisaties

Voor vastgoedorganisaties maken we de brandscan volgens NPR6059. Deze scans geven een compleet beeld van de brandveiligheidsituatie van de gebouwvoorraad. Het geeft tevens een overzicht van die onderdelen die niet aan de regelgeving voldoen. PelserHartman is lid van de verenigde brandveiligheid experts.

Op deze site vindt u over elk van de hierboven genoemde onderwerpen een korte toelichting. Wilt u meer informatie dan kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met ons bureau.

PelserHartman Bouwadvies inzake Brandveiligheid: