Bouwkundig tekenwerk

Heeft u als architect, aannemer of constructiebureau behoefte aan meer tekencapaciteit? PelserHartman verzorgt 2D en 3D BIM constructief of bouwkundig tekenwerk voor andere professionele marktpartijen. U kunt PelserHartman zien als uw “eigen” tekenbureau maar dan op afstand. Onze medewerkers kunnen voor u tekenwerk in verschillende fasen van het bouwproces leveren. Hiervoor werken wij, afhankelijk van uw wensen, in AutoCAD of REVIT.

Zodra u even wat meer tekencapaciteit nodig heeft, biedt PelserHartman de oplossing. Zo werken we voor u, eventueel onder uw bedrijfsnaam, de meest uiteenlopende projecten voor u uit. U levert ons slechts een (schets) ontwerp die wij uitwerken tot complete bouwaanvraag. PelserHartman levert verschillende diensten op het gebied van tekenwerk. Zo verzorgen we het tekenwerk in de volgende fasen:

  • Inmeten en tekenen van de bestaande situatie
  • Tekenwerk in ontwerpfase
  • Tekenwerk aanvraag omgevingsvergunning zowel bouwkundig als constructief
  • Werktekeningen t.b.v. uitvoering.

Indien het gaat om een herbestemming kunnen wij, in combinatie met de diensten van PelserHartman 3D measuring solutions, het tekenproces van u overnemen van bestaande situatie tot en met de werktekeningen.

Al het tekenwerk wordt uitgevoerd in AutoCAD of REVIT. Afhankelijk van uw eisen en wensen.