Stikstofberekening Brabant omgevingsvergunning

PH bouwadvies is een bedrijf uit Den Bosch dat stikstofberekeningen maakt en bedrijven advies geeft omtrent stikstofuitstoot. Dus wil je voor jouw (bouw) project in Brabant een stikstofberekening laten maken om een omgevingsvergunning te verkrijgen, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Stikstofberekening omgevingsvergunning laten maken in Brabant

Sinds september 2019 is de regelgeving rondom stikstofuitstoot aangescherpt en is het niet meer toegestaan om de hoeveelheid stikstof in een Natura2000 gebied te vergroten. Wanneer je in de buurt van een Natura2000 gebied wilt bouwen, ben je verplicht door middel van een stikstofberekening te controleren of de bouwwerkzaamheden invloed hebben op de hoeveelheid stikstof in het gebied. PH Bouwadvies voert deze berekeningen uit en brengt de uitstoot in kaart.

Een stikstofberekening berekent de uitstoot van stikstof op de te toetsen locatie en simuleert waar deze terecht komt in de omgeving. Is de locatie dicht in de buurt gelegen (binnen 1 à 2 kilometer) van een Natura2000 gebied, dan is de kans groot dat dit invloed heeft op het gebied. 

Stikstofberekening natura2000 Brabant

Advies en stikstofberekeningen vanuit ons kantoor in Den Bosch

PH bouwadvies is onderdeel van PelserHartman. We zijn gespecialiseerd in 3D meten, modelleren en BIM. Onze afdeling bouwadvies houdt zich bezig met vragen over het Bouwbesluit, brandveiligheid, geluid, energie, en duurzaam bouwen voor de omgevingsvergunning. Ook het maken van stikstofberekening wordt door PH Bouwadvies uitgevoerd.

We zijn een Bosch’ bedrijf en werken veel samen met andere bedrijven in de regio Brabant. Ons bedrijf is gevestigd in de Gruyter Fabriek, aan de Veemarktkade 8 in ‘s-Hertogenbosch. We werken voor bedrijven in heel Nederland.

Stikstofberekening aanvragen

Wil je meer informatie over het aanvragen van een stikstofberekening voor jouw project in Brabant of in de regio ‘s-Hertogenbosch? Neem dan contact op met PH Bouwadvies. Dat kan door ons contactformulier in te vullen. En wil je liever direct een antwoord op je vraag? Bel ons dan op 073 613 5729. Onze bouwadviseurs staan je graag te woord.