Home > Over PH-Bouwadvies

Over PH-Bouwadvies

De bouw ontwikkelt zich steeds sneller. Veel professionele marktpartijen hebben vragen over het Bouwbesluit, brandveiligheid, EPC en duurzaam bouwen. Met up-to-date kennis, goed advies en de juiste oplossingen vermijd je ontwerp- en bouwfouten. Dat voorkomt kosten en vertraging. PH Bouwadvies houdt alle ontwikkelingen rond wet- en regelgeving en innovaties in de bouw nauwlettend in de gaten. Al onze kennis verwerken we op innovatieve wijze in onze bouwbesluittoetsingen. Daar stoppen wij niet. Ons team van enthousiaste bouwkundig specialisten helpt je daarna verder met doeltreffend bouwadvies en haalbare oplossingen.

Operationeel directeur Joost Hartman van PH Bouwadvies
Joost Hartman

operationeel directeur

Een bouwbesluittoets nodig voor het aanvragen van een omgevingsvergunning? Wij toetsen het nieuwe, bestaande of te verbouwen gebouw aan alle gewenste onderdelen van het Bouwbesluit.

Bouwadviseur Paul Bier van PH Bouwadvies
Paul Bier

bouwadviseur

Bouw je in de buurt van een drukke weg, spoorweg of vliegveld? Het Bouwbesluit stelt eisen aan geluidwering. Wij maken alle noodzakelijke berekeningen en beoordelen of je plannen aan het Bouwbesluit voldoen. 

Bouwadviseur Mathijs van Gaalen van PH Bouwadvies
Mathijs van Gaalen

bouwadviseur

Vragen over brandveiligheid? Wij toetsen je ontwerp aan de huidige brand wet- en regelgeving, doen brandscans volgens NPR6059 en maken brandoverslag- en ontruimingsberekeningen.

De beste oplossing van bouwkundig specialisten

PH Bouwadvies adviseert en ondersteunt professionele marktpartijen bij alle kwesties rond het Bouwbesluit, brandveiligheid, geluid, energie en duurzaamheid. Daarnaast verzorgen wij ook bouwkundig tekenwerk. Ons team bestaat uit bouwkundige specialisten. Dankzij die achtergrond begrijpen wij jouw vraag uitstekend. Dat stelt ons in staat om de beste oplossingen te bedenken. Met de inzet van geavanceerde technieken en nieuwe werkmethodes leveren wij die oplossingen op een praktische en bruikbare manier. Zo helpen wij je om betere resultaten te boeken.

Onze missie en visie

Het is onze missie om jou als opdrachtgever wegwijs te maken in het Bouwbesluit en om je te helpen bij het toepassen ervan. Door continu op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in de bouw geven wij je altijd een accuraat advies. We streven naar de best passende oplossing tussen regelgeving en de wens om een zo optimaal mogelijk resultaat te behalen. Daarnaast bieden wij hulp bij het maken van de beste keuze op het gebied van installatietechniek. Dat doen we met onze standaard energieconcepten of met een uitgebreider energie-advies op maat. Met deze unieke aanpak helpen wij bij het maken van een keus voor een energiezuinige oplossing passend bij de individuele leefstijl.

WAAROM WERKEN MET PH‑BOUWADVIES?

  • een team bouwkundig specialisten met 19 jaar ervaring
  • onze mensen kennen de weg blindelings in het bouwbesluit
  • wij leveren nauwkeurige en glasheldere rapportages
  • koploper in innovatie en een gedreven probleemoplosser
  • energiezuinig (ver)bouwen met onze unieke energieconcepten
  • we helpen je kosten te besparen in overeenstemming met het Bouwbesluit
  • PH-Bouwadvies werkt voor een vaste prijs zonder addertjes onder het gras

VOOR WIE WERKEN WIJ?

Op zoek naar hulp om je weg te vinden in alle regels van het bouwbesluit? Zakelijke opdrachtgevers zoals architecten, ontwerpers en vastgoedorganisaties kunnen ons inschakelen voor advies. 

Op het gebied van het Bouwbesluit, brandveiligheid, energiezuinigheid, geluid en duurzaamheid. Wij helpen je met als resultaat een goed bouwontwerp dat voldoet aan alle gestelde bouweisen en bouwregels.

NIEUWSGIERIG NAAR ONS EN ONZE MANIER VAN WERKEN?

Vanuit ons kantoor in De Gruyter Fabriek in Den Bosch zijn we actief in het hele land. Onze bedrijfscultuur is hecht, innovatief en energiek. Onze organisatie is altijd in beweging. Wil je zelf eens ervaren hoe dat is en wat wij voor je kunnen doen? 

Kom dan bij ons langs voor een ongedwongen en vrijblijvende kennismaking. Je kunt ons bereiken per e-mail, of maak meteen een afspraak via 073 613 57 29.