Home > Over PH-Bouwadvies

Over PH Bouwadvies

De bouw ontwikkelt zich steeds sneller. Veel professionele marktpartijen hebben vragen over het Bouwbesluit, brandveiligheid, EPC en duurzaam bouwen. Met up-to-date kennis, goed advies en de juiste oplossingen vermijd je ontwerp- en bouwfouten. Dat voorkomt kosten en vertraging. PH Bouwadvies houdt alle ontwikkelingen rond wet- en regelgeving en innovaties in de bouw nauwlettend in de gaten. Al onze kennis verwerken we op innovatieve wijze in onze bouwbesluittoetsingen. Daar stoppen wij niet. Ons team van enthousiaste bouwkundig specialisten helpt je daarna verder met doeltreffend bouwadvies en haalbare oplossingen.

Operationeel directeur Joost Hartman van PH Bouwadvies
Joost Hartman

operationeel directeur

Joost is een breed opgeleide bouwkundige met veel ervaring in bureaumanagement. Na een carrière bij diverse constructeurs en architecten werd hij operationeel directeur van PH Group. Gespecialiseerd in ‘van alles en nog wat’ is hij de rustige planning-goochelaar die het altijd voor elkaar krijgt dat de projecten succesvol en binnen de deadline verlopen.

Bouwadviseur Paul Bier van PH Bouwadvies
JEROEN PELSER

Directeur 3D techniek & innovatie

Jeroen is de ondernemer binnen het bedrijf en stippelt de koers uit. Hij legde de basis voor de huidige organisatie al in 1999 tijdens zijn opleiding bouwkunde. Met zijn brede technische kennis ziet hij altijd waar het echte pijnpunt van de klant ligt. Als directeur 3D techniek en innovaties is hij daarom het creatieve brein achter de innovatieve technische oplossingen van PelserHartman. Als het even kan timmert hij daarnaast zelf vanalles in elkaar. 

Bouwadviseur Paul Bier van PH Bouwadvies
Paul Bier

Bouwadviseur

De senior bouwadviseur en verantwoordelijke voor de afdeling PH Bouwadvies die één dag per week de Wijchense Bierbrouwerij runt, hoe kan het ook anders met die naam. Paul studeerde bouwkunde en is gespecialiseerd in energie-, geluid- en milieu-adviezen. Hij ontwikkelde het concept EOM, energie advies op maat en werkt aan plannen voor verduurzaming van de bestaande gebouwen.

Madeleine weet met haar brede bouwkundige kennis altijd het beste bouwadvies te geven. Ze krijgt energie van het contact met haar klanten en helpt ze dan ook graag met energie op maat adviezen, daglichtsimulaties, bouwplantoetsingen, BENG- en stiktofberekeningen.
Madeleine van Wakeren

Bouwadviseur

Madeleine weet met haar brede bouwkundige kennis altijd het beste bouwadvies te geven. Ze krijgt energie van het contact met haar klanten en helpt ze dan ook graag met energie op maat adviezen, daglichtsimulaties, bouwplantoetsingen, BENG- en stiktofberekeningen.

Bouwadviseur Paul Bier van PH Bouwadvies
Anass Ben Haddou

Bouwadviseur

Anass is Bouwplantoetser en Bouwkundig Adviseur bij PH Bouwadvies. Deze resultaatgerichte Brabander is bouwkundig ingenieur en heeft een brede technische achtergrond. Hij werkte eerder al als bouwkundig tekenaar, uitvoerder, design engineer en projectleider. Bij ons analyseert en toetst hij ontwerpen en bouwkundige tekeningen aan de huidige bouw wet- en regelgeving. Ook maakt hij BENG-berekeningen. Met zijn adviezen worden ontwerpen beter en verloopt het vergunningsproces soepeler.

Bouwadviseur Paul Bier van PH Bouwadvies
Daan van den Heuvel

Junior bouwadviseur

Daan uit het Brabantse Heesch werkt als Junior Bouwplantoetser/Bouwkundig Adviseur bij PH Bouwadvies. Hij toetst ontwerpen van architecten en aannemers aan het bouwbesluit. Hij komt uit een echt ondernemersgezin en weet van aanpakken. Iets wat goed van pas komt op een afdeling waar de telefoon rood gloeiend staat en geen dag hetzelfde is!

Bouwadviseur Mathijs van Gaalen van PH Bouwadvies
Heym Homburg

Bouwadviseur

Heym is bouwadviseur in wording en bovendien zoon van een aannemer. Hij weet dus veel van de bouw en bestaande gebouwen. Naast het volgen van zijn opleiding Built Environment aan de Avans Academie werkt hij bij PH Bouwadvies. Hij ondersteunt bij het maken van de milieu-prestatie-gebouw (MPG) berekeningen en gaat regelmatig op pad om te scannen.

Stefan studeert HBO Bouwkunde aan de Avans Hogeschool Tilburg. Hij is erg enthousiast over het maken van bouwkundige berekeningen en vindt het een mooie uitdaging om naar oplossingen te zoeken als een ontwerp niet aan de wet- en regelgeving voldoet. Hij voelt zich als stagiair bij PH Bouwadvies dan ook als een vis in het water.
Stefan van Dooijeweert

Junior Bouwadviseur

Na MBO Bouwkunde afgerond te hebben, is hij nu student HBO Bouwkunde aan de Avans Hogeschool Tilburg. Hij is erg enthousiast over het maken van bouwkundige berekeningen en vindt het een mooie uitdaging om naar oplossingen te zoeken als een ontwerp niet aan de wet- en regelgeving voldoet. Hij voelt zich als adviseur bij PH Bouwadvies dan ook als een vis in het water.

Na MBO Bouwkunde afgerond te hebben, studeert Jikke nu Technische Bedrijfskunde aan de Avans Hogeschool in Den Bosch. Hij brengt zijn kennis graag in de praktijk bij PH Bouwadvies. Als junior bouwadviseur bijt hij zich graag vast in MPG berekeningen.
Jikke Schol

Junior Bouwadviseur

Na MBO Bouwkunde afgerond te hebben, studeert Jikke nu Technische Bedrijfskunde aan de Avans Hogeschool in Den Bosch. Hij brengt zijn kennis graag in de praktijk bij PH Bouwadvies. Als junior bouwadviseur bijt hij zich graag vast in MPG berekeningen.

Bouwadviseur Paul Bier van PH Bouwadvies
Jij?

 

Hier jouw gezicht? Bekijk dan eens onze vacatures.

De beste oplossing van bouwkundig specialisten

PH Bouwadvies adviseert en ondersteunt professionele marktpartijen bij alle kwesties rond het Bouwbesluit, brandveiligheid, geluid, energie en duurzaamheid. Daarnaast verzorgen wij ook bouwkundig tekenwerk. Ons team bestaat uit bouwkundige specialisten. Dankzij die achtergrond begrijpen wij jouw vraag uitstekend. Dat stelt ons in staat om de beste oplossingen te bedenken. Met de inzet van geavanceerde technieken en nieuwe werkmethodes leveren wij die oplossingen op een praktische en bruikbare manier. Zo helpen wij je om betere resultaten te boeken.

Onze missie en visie

Het is onze missie om jou als opdrachtgever wegwijs te maken in het Bouwbesluit en om je te helpen bij het toepassen ervan. Door continu op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in de bouw geven wij je altijd een accuraat advies. We streven naar de best passende oplossing tussen regelgeving en de wens om een zo optimaal mogelijk resultaat te behalen. Daarnaast bieden wij hulp bij het maken van de beste keuze op het gebied van installatietechniek. Dat doen we met onze standaard energieconcepten of met een uitgebreider energie-advies op maat. Met deze unieke aanpak helpen wij bij het maken van een keus voor een energiezuinige oplossing passend bij de individuele leefstijl.

WAAROM WERKEN MET PH BOUWADVIES?

  • een team bouwkundig specialisten met 19 jaar ervaring
  • onze mensen kennen de weg blindelings in het bouwbesluit
  • wij leveren nauwkeurige en glasheldere rapportages
  • koploper in innovatie en een gedreven probleemoplosser
  • energiezuinig (ver)bouwen met onze unieke energieconcepten
  • we helpen je kosten te besparen in overeenstemming met het Bouwbesluit
  • PH Bouwadvies werkt voor een vaste prijs zonder addertjes onder het gras

VOOR WIE WERKEN WIJ?

Op zoek naar hulp om je weg te vinden in alle regels van het bouwbesluit? Zakelijke opdrachtgevers zoals architecten, ontwerpers en vastgoedorganisaties kunnen ons inschakelen voor advies. 

Op het gebied van het Bouwbesluit, brandveiligheid, energiezuinigheid, geluid en duurzaamheid. Wij helpen je met als resultaat een goed bouwontwerp dat voldoet aan alle gestelde bouweisen en bouwregels.

PH GROUP LEER ONZE ANDERE DIVISIES KENNEN

PH Bouwadvies is onderdeel van PH Group. Binnen PH Group vallen ook 3D scan- en modelleerspecialist PelserHartman en de laagdrempelige 3D Laserscanservice.

Onze meet- en modelleerclub PelserHartman heeft zelf nog een aparte kennisbank meet-tekenwerk.nl.

Heb je een object of terrein waarvan de tekeningen, 3D modellen of andere gegevens ontbreken? Of ben je op zoek naar meer informatie over 3D meten, 3D scanning of modelleren? Wij helpen je graag!

Kom bij ons langs voor een ongedwongen en vrijblijvende kennismaking. Je kunt ons bereiken per e-mail, of maak meteen een afspraak via 073 613 57 29.