Offerte aanvragen

PH Bouwadvies staat een gezond persoonlijk contact met de klant voor ogen. Ben je geïnteresseerd in onze werkzaamheden en wil je meer weten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor een adviesgesprek. Wil je een offerte aanvragen, vul dan onderstaand formulier in en we nemen contact op.

Let op: PH Bouwadvies is vanwege vakantie op 23 augustus weer bereikbaar. Ingestuurde formulieren zullen dan bekeken en ingepland worden. 

Wij staan je graag te woord!

PH Bouwadvies
De Gruyter Fabriek (Ingang F, tweede verdieping)
Veemarktkade 8
5222 AE  ‘s-Hertogenbosch
tel. 073-613 5729
[email protected]

PH Bouwadvies houdt kantoor in De Gruyterfabriek te ‘s-Hertogenbosch. In dit tot bedrijvenverzamelgebouw omgetoverde historische fabriekscomplex bevinden wij ons in bij entree F (naast de brasserie), op de 2e verdieping.

OPENINGSTIJDEN PH BOUWADVIES

Wij zijn bereikbaar op werkdagen van maandag t/m donderdag van 10:00 tot 16:00

PH GROUP LEER ONZE ANDERE DIVISIES KENNEN

PH Bouwadvies is onderdeel van PH Group. Binnen PH Group vallen ook 3D scan- en modelleerspecialist PelserHartman en de laagdrempelige 3D Laserscanservice. Onze meet- en modelleerclub PelserHartman heeft een aparte kennisbank meet-tekenwerk.nl

Heb je een object of terrein waarvan de tekeningen, 3D modellen of andere gegevens ontbreken? Of ben je op zoek naar meer informatie over 3D meten, 3D scanning of modelleren? Wij helpen je graag!