Een deel van het totale showpodium dat Robbie Williams gebruikte tijdens zijn Close Encounter wereldtour is na wat aanpassingen omgetoverd tot de Heineken StarClub. Een interactieve baractivatie van Heineken.

Onder het 3 meter hoog podium met een doorsnede van 18 meter zit een Heineken ExtraCold bar en kleedkamer. Verder biedt het StarClub showpodium 2 decks voor dj’s of live performers en een apart hospitality-deck voor VIP’s en genodigden.

Dit geweldige idee kwam van Misha de Bok, SQuare BV. Zijn bedrijf biedt concepten, creative management en total production voor merken, evenementen en interieurs. Hij werkte samen met Evenemententekening.nl, Visual 8 en Bouwstudio PelserHartman BV. Alle vier bedrijven zijn werkzaam in De Gruyter Fabriek.

PelserHartman maakt advies hergebruik podium

PelserHartman werd ingeschakeld om het bestaande podium te analyseren en te adviseren in praktische aanpassingen om de veiligheid te vergroten. PH maakte een rapport waarin aannemelijk werd gemaakt dat de constructie, na uitvoeren van de geadviseerde aanpassingen, voldoende veilig is. Het bijzondere aan dit project is het feit dat het hier een aluminium constructie betreft. Het vereist de nodige specialistische kennis om hieraan te kunnen rekenen.