OFFERTE STIKSTOFBEREKENING

De snelste manier om jouw project op onze planning te krijgen, is het geven van een opdracht via onze opdrachtbon. Deze stuur je ingevuld en ondertekend naar [email protected].

Let op de spelregels (onderaan deze pagina). We plannen een project pas in nadat je alle stukken hebt aangeleverd en het dossier compleet is.

Eerst weten wat een stikstofberekening kost?

Wil je eerst weten wat de kosten zijn? We hebben speciaal voor stikstofberekeningen een document voor jou klaargezet waarmee je zelf jouw offerte kunt maken. Dit document heet ‘Opdrachtbon stikstofdepositie berekening’. Download de opdrachtbon hieronder. Daar staan de prijzen op.

Wat moet je verder doen?

1). Download de aanleverspecificaties (.pdf en .doc)

2). Geef ons opdracht via de opdrachtbon (.pdf en .doc)

3). Stuur alle stukken + opdrachtbon in één keer naar [email protected]

Kun je niet werken met de opdrachtbon?

Past onze opdrachtbon niet bij jouw project, of kun je er niet mee uit de voeten? Stuur ons dan een bericht via onderstaand formulier.

Contact Stikstof (Aerius) berekening

Spelregels

  • Wil je een plek op onze planning? Geef dan opdracht via de opdrachtbon.
    Die kun je hierboven downloaden.
  • Jouw project wordt ingepland na ontvangst van de opdracht én alle stukken.
  • Alle stukken moeten in 1 keer aangeleverde worden. Wil je weten welke stukken je moet aanleveren en wat verder jouw ‘huiswerk’ is? Download de aanleverspecificaties (.pdf en .doc)
  • Stukken die aangeleverd worden na start van onze werkzaamheden worden niet in behandeling genomen.
Wij staan je graag te woord!

PH Bouwadvies
De Gruyter Fabriek (Ingang F, tweede verdieping)
Veemarktkade 8
5222 AE  ‘s-Hertogenbosch
tel. 073-623 1242
[email protected]

PH Bouwadvies houdt kantoor in De Gruyterfabriek te ‘s-Hertogenbosch. In dit tot bedrijvenverzamelgebouw omgetoverde historische fabriekscomplex bevinden wij ons in bij entree F (naast de brasserie), op de 2e verdieping. Bel voor het aanvragen van offertes naar ons kantoor.

TELEFONISCHE BEREIKBAARHEID PH BOUWADVIES

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 12:30 en van 13:00 tot 16:00

KOSTEN STIKSTOFBEREKENING

Het bepalen van de kosten voor het maken van een stikstofberekeningen is maatwerk, maar niet altijd. Hier een paar voorbeelden om grip te geven op de kosten. Een stikstofberekening voor een vrijstaande woning kost vaak ongeveer €500,- excl. btw. Een ‘standaard bedrijfshal met kantoor tot 2500M2 kost ongeveer €700,- excl. btw. Een appartementengebouw met 25 appartementen zou wel eens €900,- excl. btw kunnen kosten. Terwijl voor een studentenflat met 600 eenheden toch wel minimaal €2000,- in rekening wordt gebracht.

PH GROUP LEER ONZE ANDERE DIVISIES KENNEN

PH Bouwadvies is onderdeel van PH Group. Binnen PH Group vallen ook 3D scan- en modelleerspecialist PelserHartman en de laagdrempelige 3D Laserscanservice. Onze meet- en modelleerclub PelserHartman heeft een aparte kennisbank meet-tekenwerk.nl

Heb je een object of terrein waarvan de tekeningen, 3D modellen of andere gegevens ontbreken? Of ben je op zoek naar meer informatie over 3D meten, 3D scanning of modelleren? Wij helpen je graag!