3D tekenwerk in REVIT

Heb je als architect, aannemer of constructiebureau behoefte aan meer tekencapaciteit? PelserHartman verzorgt 3D tekenwerk in REVIT voor andere professionele marktpartijen. Je kan PelserHartman zien als je “eigen” tekenbureau maar dan op afstand. Onze medewerkers kunnen voor jouw tekenwerk in verschillende fasen van het bouwproces leveren. 3D tekenwerk wordt uitgewerkt in REVIT. Heb je behoefte aan 2D tekenwerk dan werken wij je project uit in AutoCAD.

Zodra je even wat meer tekencapaciteit nodig heeft, biedt PelserHartman de oplossing. Zo werken we voor jouw, eventueel onder uw bedrijfsnaam, de meest uiteenlopende projecten voor je uit. Je levert ons slechts een (schets) ontwerp die wij uitwerken tot complete bouwaanvraag. PelserHartman levert verschillende diensten op het gebied van tekenwerk. Zo verzorgen we het tekenwerk in de volgende fasen:

  • Inmeten en tekenen van de bestaande situatie
  • Tekenwerk in ontwerpfase
  • Tekenwerk aanvraag omgevingsvergunning zowel bouwkundig als constructief
  • Werktekeningen t.b.v. uitvoering.
  • Indien het gaat om een herbestemming kunnen wij, in combinatie met de diensten van PelserHartman 3D measuring solutions, het tekenproces van u overnemen van bestaande situatie tot en met de werktekeningen.

Standaard werken wij al onze 3D modellen uit conform de BIM basis Informatieleveringspecificatie (BASIS ILS). Op verzoek kunnen we het model ook uitwerken conform de RVB BIM norm.

Meer weten?

Ben je op zoek naar extra tekencapaciteit? Om een tijdelijke piek op te vangen? Of omdat je het bouwkundig tekenwerk helemaal wilt uitbesteden? PH Bouwadvies heeft een oplossing op maat. Wij werken de meest uiteenlopende projecten tot een complete bouwaanvraag voor je uit. Als je wilt, doen we dat ook onder je eigen bedrijfsnaam. Lever ons je (schets) ontwerp aan en wij gaan voor je aan de slag. Neem voor meer informatie of een afspraak contact met ons op.

PH Bouwadvies